MondzorgPodcast - Algemene afbeelding

MondzorgPodcast

De MondzorgPodcast is speciaal ontwikkeld voor management, zorgprofessionals en mantelzorgers die betrokken zijn bij de mondzorg van kwetsbare ouderen en mensen met een beperking binnen zorginstellingen.

Beluister de podcasts!

Aflevering 1: Vernieuwde richtlijn Mondverzorging

Gepubliceerd: 10 oktober

In de eerste aflevering staat de vernieuwde richtlijn Mondverzorging centraal. We bespreken wat deze vernieuwde richtlijn betekent voor de gehandicaptenzorg en hoe de verschillende sectoren hierop hebben gereageerd. Onze gasten, Hanneke Lugtenberg, Gert-Jan van der Putten en Natasja Drewes, delen hun inzichten en ervaringen. Ze bespreken daarnaast de implementatie van de nieuwe richtlijn binnen zorginstellingen…

Over de MondzorgPodcast

De MondzorgPodcast is opgezet om meer bewustwording te creëren over het belang van mondzorg bij kwetsbare ouderen of mensen met een beperking. Elke aflevering richt zich op een specifiek thema binnen de mondzorg, waarbij experts uit het vakgebied aanschuiven.

Heb je een onderwerp dat je graag besproken wilt horen, een vraag over de podcast of interesse om als gast deel te nemen? Stuur dan een e-mail naar podcast@mondzorgplus.nl.